Ribbpaneler

Ribbpaneler i helträ ger inte bara ett vackert kontor, de bidrar också till ett behagligt inomhusklimat. Nästan som att ta in naturen på kontoret. Modus olika ribbpaneler är systemprodukter med ribbor i massivträ lämpar sig väl för väggmontage. Demonterbart och återbrukbart så klart. Spara tid, pengar och miljön – Jobba med systeminredning från Modus.

Montera, demontera, förändra

Precis som alla våra andra inredningslösningar kan Ribbpanel demonteras och monteras om och om igen. Detta gör Ribbpanel till produkter som ger mycket tillbaka – Varje förändring/ombyggnation ökar värdet.

Trä är en ljudabsorbent

Trä är, till skillnad från många andra material som används inom byggnation, ett ljudabsorberande material. Ribbpanel utnyttjar denna egenskapen optimalt då träribborna, tillsammans med akustikduken och eventuell bakomliggande absorbent förbättrar de akustiska förhållandena i rummet på ett effektivt sätt.

Trä ger ett skönare arbetsklimat

Vi mår bra av trä. Inte nog med att det är ett lågemitterande material som kan absorbera skadliga gaser och partiklar – det är även känt för att lagra värme som sedan frigörs efterhand. Att ha mer trä inomhus kan med andra ord bidra till ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat.

Trä reglerar fukt

Fukt vandrar i tak och väggar. Av den anledningen är det smart att använda sig av material som andas, förslagsvis trä. Ribbpanel kan användas på både väggar och tak, ett smart alternativ till paneler i exempelvis plast.