Väggsystem

När du väljer att bygga rum genom att möblera med systeminredning behåller du lokalens flexibilitet samtidigt som du sparar både tid och pengar – och kanske allra viktigast; Du skapar förutsättningar för miljöriktiga lokalanpassningar. Spara tid, pengar och miljön – Jobba med systeminredning från Modus.

Halverad byggtid, lägre kostnad och minskat CO2-avtryck

Med prefabricerade väggsystem skapas arbetsplatser med rätt rumsligheter för att optimera, effektivisera lokalen och attrahera nya medarbetare. Hållbara och effektiva rumslösningar av högsta miljöklass, minskade avfallsmängder och CO2-utsläpp. I tillägg gör Du både tids- och kostnadsvinster

Välj rätt byggmetod redan från början

När vi bygger industriellt strävar vi efter att använda vårt eget koncept, Moduskonceptet. Vi inreder lokalerna med flexibla väggsystem som placeras mellan två genomgående horisontella plan; tak och golv. Detta är ett optimalt koncept för att minska byggtid, ge bra åtkomst för andra hantverkare, och sänka kostnaden. Med beprövade lösningar som fungerar i praktiken enligt dagens krav på ljud, tillgänglighet och arbetsmiljö. I de fall lokalerna inte medger denna byggmetod har Modus tagit fram andra systemlösningar för alla typer av lokaler.

Hela rum med väggsystem

Vi erbjuder ett stort urval av prefabricerade väggsystem som omfattar alla typer av rum för kontor. Rumslösningar för olika arbetssätt utformade med både täta systemväggar och glasade systemväggar. En snabb och industriell byggprocess gör att du sparar både tid och pengar, men framför allt vinner du flexibilitet. För när du behöver bygga om, kan du återanvända samma väggsystem en gång till – och du kan göra det igen, igen och igen.

Modus-kvalitet och rumslösningar människor trivs i

Med systemväggar skapar vi arbetsplatser med livscykelfokus och som hyresgästen trivs. Vi bygger med kvalitet vilket bland annat betyder ordning och reda. Vi har egna fabriker och egna montörer som är experter på våra väggsystem. Med rumslösningar från Modus lyfts design, hållbarhet, kvalitet och funktion till nya höjder.