Multi Room

Skapa en bättre arbetsmiljö med våra flexibla rum-i-rummet lösningar. Välj mellan tre storlekar, täta väggar, glasade väggar och mängder av olika ytskikt. Möjligheterna är nästan oändliga – du väljer! När du utformat rummen är resten ”Plug-n-Play”.

Bygg ditt Multi Room

Vi har levererat rum i snart 60 år. Vår erfarenhet säger oss att våra kunder vill utforma rummen själva. Släpp lös kreativiteten i vår konfigurator – välj mellan tre storlekar, täta väggar, glasade väggar och mängder av olika ytskikt att välja mellan. Möjligheterna är nästan oändliga – du väljer! När du utformat rummen är resten ”Plug-n-Play”. Multi Room levereras på 6-8 veckor och innehåller alla nödvändiga installationer som behövs i ett rum (el, data, belysning och ventilation). Rummen monteras på 1-2 dagar och är färdiga att använda när vi åker vidare till nästa leverans.

Hyra eller köpa

Behöver du ett Multi Room under en begränsad tid? Då är alternativet att hyra en bra idé. För en mer beständig rumslösning är köpa ett bättre alternativ. Oavsett finansiering ingår alltid 5-års garanti och återtag av rummen när behoven förändras. Room as a service!

Cirkulärt flöde med ”inbyggt” återbruk

Vid anpassning av en kontorslokal slängs ofantliga mängder användbar bygginredning. Att välja Multi Room till sitt kontor är att säga JA till ett minskat resursslöseri. Multi Room ingår i ett cirkulärt materialflöde där behovet står i centrum. När era behov förändras ser vi till att någon annan får glädje av rummen, om och om igen.