Glasväggar för kontor

Vid implementering av glasväggar på kontoret, tillhandahåller du en lösning som kombinerar både smidighet och ekonomisk effektivitet. Utöver det, införlivar du ett viktigt element av miljömedvetenhet i din arbetsplats. Detta skapar en ljus och öppen atmosfär som främjar produktivitet och välbehag. Investera i tid, kostnadseffektivitet och hållbarhet – Omforma ditt arbetsrum med Modus' glasväggar.

Glasväggar med minskat CO2-avtryck

Med prefabricerade väggsystem skapas arbetsplatser med rätt rumsligheter för att optimera, effektivisera lokalen och attrahera nya medarbetare. Hållbara och effektiva rumslösningar av högsta miljöklass, minskade avfallsmängder och CO2-utsläpp. I tillägg gör Du både tids- och kostnadsvinster

Ljudisolerade glassväggar

Måttanpassade och flexibla glasväggar för kontor

Modus-kvalitet och rumslösningar människor trivs i

Med systemväggar skapar vi arbetsplatser med livscykelfokus och som hyresgästen trivs. Vi bygger med kvalitet vilket bland annat betyder ordning och reda. Vi har egna fabriker och egna montörer som är experter på våra väggsystem. Med rumslösningar från Modus lyfts design, hållbarhet, kvalitet och funktion till nya höjder.